Vi söker WMS-konsult /säljande logistiker (pre-sale)

Vill du vara med på resan framåt tillsammans med ett härligt team och en bra produkt? Har du erfarenhet av Supply Chain, WMS- eller affärssystem? Här har du en möjlighet att få vara med och forma en organisation och bidra med dina kunskaper.

Om Idnet
Idnet arbetar med effektiv och lönsam logistik i butiker och lager. Kunderna är till stor del ledande svenska butikskedjor men även företag inom e-handel, 3pl och produktion. Vi är ca 30 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg. För att säkerställa våra leveranser och att vi ger den bästa kundupplevelsen arbetar vi aktivt med kvalitets-, miljö- och CSR-frågor. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och arbetar mot målet att blir Sverige bästa IT-arbetsgivare år 2020.

Dina arbetsuppgifter
Idnet har ett exklusivt strategiskt nordiskt samarbete med Manhattan Associates, världens mest framgångsrika tillverkare av WMS-system. Du kommer att ha stor delaktighet i hela affärs- och implementeringsprocessen i försäljningen av dessa system, från pre-sales till Go-live. Du agerar stöd till säljare för utformning av offertunderlag, är med att utmana och utveckla logistiken hos kund samt utreder tekniska eller systemmässiga krav. Då arbetsområdet är Norden ingår visst resande. 

Din profil
Du är en driven person som gillar att ha mycket eget ansvar och ta bollen samtidigt som du kan vara delaktig i teamet. Du tycker om att arbeta med komplexa affärs- och logistikprocesser utan att tappa fokus på kundnytta och affärslivet. Du kan koppla kundkrav till systemfunktionalitet och översätta systemfunktionalitet till kundnytta. Du ser utvecklingsmöjligheter inom varje affär. Du är bra på att presentera processer/system för kunder och internt.

Utbildningsbakgrund kan vara allt från logistikutbildning till civilingenjörsexamen. För oss är det viktigare att se hur du använder din kompetens och att du har rätt driv snarare än att du har en viss formell utbildning eller ålder. Det är en fördel om du redan har ett utvecklat konsult-tänk. Förmodligen arbetar du idag med något inom logistik, t.ex. som lagerchef, logistik-, supply chain-ansvarig eller inom IT. Kanske är du konsult eller pre-sale inom WMS- eller affärssystem. Du har arbetat några år med liknande uppgifter men vill utvecklas vidare i ett företag där just din insats syns.

Som person är du social och framåt, är ansvarsfull, trivs med kundkontakt och har ett naturligt sätt. Vidare är du målmedveten och kreativ. Du månar om god kvalité i allt du gör. Vi förutsätter att du är självgående.

I denna rekrytering sammarbetar vi med Spira Rekrytering. Välkommen med din ansökan här!

Kommentarer inaktiverade.