Så får du en flexibel och kostnadseffektiv process för din hyllkantsetikettering

Med elektroniska hyllkantsetiketter kan priser och information kan ändras i realtid. Dynamisk prissättning, självskanning till betalning, geolokalisering, kundidentifiering och riktade erbjudande är andra exempel på innovativa funktioner som denna teknik medför.

” Vi har genomåren utvecklat vårt erbjudande och kan idag leverera det mesta som behövs i en butik och i ett lager. Allt ifrån trådlöst nätverk, hårdvara, handdator och truckdatorlösningar, pick-vy-voice, POS-hårdvara, WMS-system till lösningar med smart glasses. Vi kikar hela tiden på ny teknik och hur den kan förbättra för våra kunder och kundernas kunder. Elektroniska hyllkantsetiketter är optimalt för de som vill ha en flexibel och kostnadseffektiv process för sin hyllkantsetikettering och samtidigt kunna ge en bättre kundupplevelse” säger Petter Lagström, vice VD på Idnet AB.

Kontakta oss så berättar vi mer, ring 0708-652890 eller mejla till christina.befwe@idnet.se

Kommentarer inaktiverade.