IT-projektledare med kunskap för logistik i butik och lager sökes

Vi har fått in flera större projekt och behöver förstärka med ytterligare IT-projektledare. Som projektledare ingår man i företagets konsultgrupp och driver leveransprojekt till kund. Man samordnar och koordinerar systemutveckling, installationer och leveranser av hårdvara och bevakar och rapporterar att projektet håller överenskommen omfattning och budget. För att lyckas med uppdraget är man självgående, social och kundorienterad.

Vi söker dig som:
• Har minst 2 års erfarenhet som IT-projektledare eller delprojektledare
• På ett noggrant och systematiskt sätt kan driva flera komplexa projekt samtidigt
• Har kunskap och förståelse för logistik i butiker och lager
• Har ett naturligt affärstänk och gillar att jobba mot resultat tillsammans med våra kunder

Vi på Idnet är ca 40 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg. För att säkerställa våra leveranser och att vi ger den bästa kundupplevelsen arbetar vi aktivt med kvalitets-, miljö- och CSR-frågor. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och arbetar mot målet att blir Sverige bästa IT-arbetsgivare år 2020. Du som söker vill ingå i ett lag där energin flödar och man får ta ansvar. Tjänsten är på heltid.

Frågor om tjänsten besvaras av vår VD Magnus Alm, telefon 0708-652894.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss om du har erfarenheten vi söker och vill vara med att göra skillnad.
Urvalet sker löpande, vill du ansöka så mejla dina ansökningshandlingar snarast till jobb@idnet.se

Kommentarer inaktiverade.