Idnet i samarbete med Coop

Idnet har tecknat avtal om leverans av hårdvara till plockprocessen för e-handel i Coops nya lager i Kungens Kurva i södra Stockholm. Utrustningen som består av bland annat handdatorer, ringskanner, skrivare och tablets, kommer att användas av upp till 100 anställda samtidigt.

Sedan 2008 har boende i Stockholm och Mälardalen kunnat handla mat på nätet från Coop. Nu tredubblar man sin kapacitet för näthandel i området och avtalet med Idnet är en viktig del i att få en effektiv logistik för detta.

— Vi är väldigt nöjda med den utrustning som Idnet har levererat, säger Niklas Zeitlin, Operativ chef för Online på Coop. Vi har varit igång och letat i tio år utan att hitta riktigt rätt teknisk lösning, så det känns mycket bra.

— Kravställningen vi hade var att tekniken skulle vara tydlig och robust nog för vår verksamhet, fortsätter Niklas. Eftersom våra krav förändras hela tiden gäller det att ha en partner som kan guida oss genom teknikdjungeln. Vi har haft en väldigt trygg dialog med Idnet, som är mycket proffsiga.

För med information kontakta Christina Befwe, Idnet AB, 0708-652890

Kommentarer inaktiverade.