Hårdvaruföretaget Raptec AB integreras med Idnet AB

Från och med 1 oktober 2017 kommer det hårdvarutillverkande företaget Raptec AB att integreras med Idnet AB. Målet är att stärka båda företagen genom att skapa ett starkare varumärke och förbättrad marknadsposition.

Idnet AB skapar lösningar för handel, automotive och warehouse och har lång erfarenhet och stor kompetens inom dessa sektorer. Raptec utvecklar standardlösningar för automatisk datainsamling. Företagen är systerföretag och de har bestämt sig för att ena sina styrkor för att bli ett större och starkare företag.
– Vi är övertygade om att Raptec tillsammans med Idnet AB kan öka värdet mer för kunderna. Tillsammans med Idnet får vi ett starkare fokus på den nordiska marknaden och med ett gemensamt mål. För Raptec innebär det tillgång till en större organisation som också bidrar till fler resurser för vår verksamhet. Det här kan bara stärka Raptecs varumärke, säger Kjell Isaksson, VD för Raptec. Idnet VD Magnus Alm är också positiv till fusionen:
– Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Raptecs arbete och utveckling kommer att fortsätta som vanligt och det kommer inte förändra tillgången till Raptec:s produkter. Genom att slå samman våra två företag kan vi erbjuda kunderna fler unika mervärden som tillsammans med vår egen mjukvaruplattform ger ännu större kompetens och bredd inom automation. Magnus Alm fortsätter som VD för Idnet AB. Kjell Isaksson kommer att ansvara för Raptecs internationella försäljning. Samgåendet gäller från och med 1 oktober 2017.

 

För mer information, var vänlig kontakta:

Magnus Alm, Idnet AB: +46 (0) 31 760 51 24, magnus.alm@idnet.se

Kjell Isaksson, Raptec AB: +46 (0) 708 65 28 85, kjell.isaksson@raptec.se

www.raptec.se

Kommentarer inaktiverade.