Nu söker vi systemutvecklare – igen

I veckan signade vi en systemutvecklare som ansluter sig till oss i slutet av mars. Då vi är i en mycket expansiv fas söker vi efter ytterligare en systemutvecklare inom C#/.Net.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Idnet arbetar du i ett kompetent och växande team inom C#/.Net och Androidutveckling. Idnet levererar lösningar för deras kunders logistikprocesser och skapar de verktyg som syr ihop systemen på ett praktiskt sätt och gör vardagen enklare i kundernas butik- och lagerverksamheter. Du arbetar med projektrelaterad utveckling och kundspecifika lösningar. Rollen innefattar även systemarkitektur, back end-lösningar samt vidareutveckling av Idnets standardprodukter inom logistik och varuflöden och vi ser därför att du är innovativ och har lätt för att se nya möjligheter.

Tjänsten innebär att du till viss del arbetar nära kund och vi ser därför att du trivs i en roll där du är social, flexibel och kommunikativ. Idnet erbjuder en dynamisk och rolig arbetsplats med högt i tak och en god personalpolitik där initiativ och kreativitet tas emot på ett lyhört sätt för alla medarbetare.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom systemvetenskap, systemarkitektur eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling inom C#/.Net. Det är meriterande om du tidigare arbetat med utveckling inom Androidplattformen samt har erfarenhet inom logistikbranschen och har en förståelse för varuflöden. Spelprogrammering är också en fördelaktig merit. Ytterliga krav är flytande svenska och/eller norska, samt engelska i tal och skrift. En del resor kommer att förekomma i tjänsten därför är körkort ett krav och tillgång till egen bil en stor fördel. Tjänsten är på heltid.

Personliga egenskaper
Du har ett eget driv och tycker om tekniska utmaningar. Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och lösningar som hjälper dina arbetskollegor i vardagen. Som nämnt tidigare jobbar du nära kund, och därför ser vi att du är initiativrik och självgående och har en utvecklad problemlösningsförmåga.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tillsvidareanställning/Heltid/Göteborg

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag med ditt CV, personliga brev och en kort sammanfattning samt motivation till varför just du passar till denna tjänst.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson på telefon: 0722-54 64 09 alternativt mail till linnea.gabrielsson@lernia.se.

Kommentarer inaktiverade.