Vi söker en teamledare för vår order- och innesäljsavdelning

Vill du vara en del av en spännande resa i ett innovativt och växande bolag? Trivs du i en ledande roll där du får stötta och utveckla ett kompetent och erfaret innesäljteam? Nu söker vi en driven teamledare som vill vara med och förvalta, utveckla och effektivisera våra affärer.

På Idnet vill vi utöka vår verksamhet med människor som vill växa med oss och ha kul på vägen. Vi söker dig som är en framåtsträvande person med ett stort intresse för försäljning och som vill utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Som teamledare ansvarar du för att på ett proaktivt och professionellt sätt leda innesäljteamet och stötta KAM i den totalt försäljningen med fokus på nöjda kunder. Övergripande målsättning med din roll är att främja ökad försäljning i både kvantitet och kvalitet.

Dina arbetsuppgifter
I nära samarbete med Idnets försäljningschef leder du ditt team mot uppsatta försäljningsmål. Du har budget- och personalansvar för innesäljavdelningen samt stort fokus på att proaktivt utveckla vårt arbetssätt och organisationen. Det består bl.a. av att:

  • Säkerställa en effektiv orderhantering och fakturering
  • Utveckla vår e-handel, produktkataloger och kundportaler
  • Supportera KAM med allt från kundkontakt till offertskrivning
  • Föra aktiv dialog med våra kunder för att utveckla och stärka vårt samarbete

Din bakgrund
Vi söker dig som har tre till fem års arbetslivserfarenhet av försäljning inom B2B med fördel inriktning mot IT. Du är van att leda, motivera och inspirera en säljgrupp mot förankrade mål och i förändringsprocesser. Du har tidigare arbetat med uppföljning av resultat, kundnöjdhet och processers effektivitet och har kunskap kring logistik-och leveransprocesser. Vidare ser vi att du har:

  • Erfarenhet av Windows och Office-paketet
  • Körkort
  • Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Din personliga profil – om vi får önska!
Du är resultatdriven, affärsmässig och processorienterad. Du har förmåga att skapa långsiktiga relationer internt och externt. Du är nyfiken, har ett stort intresse för teknik och drivs av att skapa resultat genom starkt kundfokus och engagerade medarbetare. Du tänker kreativt då en del av rollen innefattar strategiskt arbete kring hur vi skall utveckla Idnets affär i framtiden. Du har en hög kommunikationsförmåga och trivs med att hålla presentationer inför så väl stora som små grupper. Du skulle beskriva dig själv som en teamspelare samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och månar om bästa kvalitet i allt du gör.

Om oss
På Idnet lägger vi stor vikt i att värna om vår levande företagskultur, och 2017 blev vi certifierade som ”A Great Place to Work”! Vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli placerad på listan över Sveriges bästa IT-arbetsgivare av organisationen A Great Place to Work. På Idnet blir du en del av ett dynamiskt team med trygg, tillåtande kultur där vi drar lärdom av misstag. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt. För dig innebär detta att du får utvecklas genom ansvar och kreativ frihet.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia.
Har du frågor om tjänsten eller vill ansöka, kontakta Linnea Gabrielsson, tel 0771-650 650, linnea.gabrielsson@lernia.se

Kommentarer inaktiverade.