Projektledare med erfarenhet inom IT och logistik: är det dig vi söker?

Vi på Idnet söker nu en projektledare som vill vara en del av ett team med bred kunskap och processförståelse inom logistikbranschen. Här erbjuds du en plats i ett innovativt bolag i stark tillväxt. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg, tillåtande kultur där vi drar lärdom av misstag. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt. För dig innebär detta att du får utvecklas genom ansvar och kreativ frihet. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur, och 2017 blev vi certifierade som ”A Great Place to Work”! Vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli placerad på listan över Sveriges bästa IT-arbetsgivare av organisationen A Great Place to Work.

 

Arbetsuppgifter som projektledare

Som projektledare hos Idnet driver och ansvarar du primärt för större projekt kopplat till Idnets egna system och lösningar från uppstart till avslut. Tjänsten innebär även rådgivning inför processarbete för att kunna erbjuda bästa lösningar i samspel med kundernas projektgrupper och Idnets egna utvecklare. Rollen innefattar även:

 • Ansvar för projektets tidslinje och att säkerställa framfart i projekt
 • Uppföljning och rapportering av förbrukad tid och projektbudget
 • Rådgivning mot kund gällande best practice och erfarenheter från motsvarande projekt
 • Att säkerhetsställa att projekten följer Idnets kvalitetskrav för leverans, både internt och externt
 • Att bidra till utveckling och optimering av Idnets projektmodell
 • En del reseaktiviteter, primärt i Skandinavien men resor i Europa förekommer

 

Bakgrund och meriterande erfarenheter

Bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet som projektledare inom större projekt, dessa med fördel inom kombinationen; IT och logistik.
Vidare är det krav på:

 • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande utbildning
 • 3 – 5 års erfarenhet från projektledning inom större leverans-och implementeringsprojekt
 • Goda kunskaper av Office-paketet, såsom Excel, Powerpoint och MS projekt
 • Svenska och/eller norska samt engelska på professionell nivå i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande erfarenheter:

 • Automation/robotar, WMS-relaterade produkter, lagerstyrningslösningar, samt mobila lösningar som Voice Picking eller handdatorer.
 • Processförståelse kring IT för logistiklösningar och vad som genererar kundnytta och effektivitet.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du är social, relationsskapande och har en god kommunikativ förmåga både skriftligt, muntligt och visuellt. Ord som driven, nyfiken och entusiastisk passar in på dig och du älskar att arbeta i team men drivs samtidigt av egen kraft. Då du driver flera projekt samtidigt är struktur kritiskt och att du känner dina egna begränsningar och potential. Vidare förstår du betydelsen av en tät budgetuppföljning, har lätt för att se nya uppdragsmöjligheter hos kunderna och månar om bästa kvalitén i allt du gör.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta  rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på nummer 0722 54 64 09 eller mail:linnea.gabrielsson@lernia.se.
Under v.28-29 är du välkommen att kontakta Linda Holmberg på nummer 0722 54 13 55,
mail: linda.holmberg@lernia.se

Fler lediga jobb hos oss på Idnet hittar du här!

Följ oss på Linkedin

Kommentarer inaktiverade.