Ledig tjänst inom systemutveckling

Idnet fortsätter sin framgångsresa och söker nu en Systemutvecklare. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt team med trygg, tillåtande kultur där vi tar lärdom av såväl medgång som motgång. Här sätter vi personerna först och låter dem växa och utvecklas i sin egen takt. För dig innebär detta att du får utvecklas genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Idnet arbetar du i ett kompetent och växande team, huvudsakligen inom C#/.Net och Androidutveckling. Idnet levererar lösningar för kunders logistikprocesser och skapar de verktyg som syr ihop systemen på ett praktiskt sätt och gör vardagen enklare i kundernas butik- och lagerverksamheter.

Rollen Innefattar

 • Projektrelaterad utveckling och kundspecifika lösningar
 • Utveckling av Idnets standardprodukter inom logistik och varuflöden
 • Front end och Back end
 • 2nd line support, stötta vår egen supportorganisation vid behov

Din bakgrund
Du som söker har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling av C#/.Net. Du är utbildad inom systemvetenskap eller motsvarande samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Meriterande Erfarenheter

 • Webutveckling
 • Android-utveckling, Java/Xamarin
 • Unit test/Testdriven utveckling
 • IT-säkerhet och säkerhetstestning
 • Systemarkitektur
 • Machine learning
 • Agila metoder/SCRUM
 • Automation/robotar, WMS-relaterade produkter, lagerstyrningslösningar, samt mobila lösningar som Voice Picking eller handdatorer
 • Processförståelse kring IT för logistiklösningar

Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som vill arbeta i ett team med likasinnade. Du är initiativrik, självgående och kommunikativ. Att dela med dig av kunskaper och lösningar är en självklarhet – precis som att hjälpa dina arbetskollegor och kunder i vardagen. Naturligtvis är du strukturerad och är en problemlösare ut i fingerspetsarna!

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag med ditt CV och personlig presentation. Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Lernia. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson, Rekryteringskonsult på nummer 0722-54 64 09 eller linnea.gabrielsson@lernia.se.

Kommentarer inaktiverade.