Vi söker en senior projektledare med ett genuint tekniskt intresse

Vi på Idnet söker nu en senior projektledare inom logistik och IT med ett genuint tekniskt intresse. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg, tillåtande kultur där vi drar lärdom såväl i medgång som motgång. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt. För dig innebär detta att du får utvecklas genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter:
Som projektledare hos Idnet driver och ansvarar du primärt för större projekt kopplat till Idnets egna system och lösningar från uppstart till avslut. Tjänsten innebär rådgivning inför processarbete för att kunna erbjuda bästa lösningar i samspel med kundernas projektgrupper och Idnets egna utvecklare.

Rollen innefattar även:
•Ansvar för projektets tidslinje och att säkerställa framfart i projekt
•Uppföljning och rapportering av förbrukad tid och projektbudget
•Rådgivning mot kund gällande best practice och erfarenheter från motsvarande projekt
•Att säkerhetsställa att projekten följer Idnets kvalitetskrav för leverans, både internt och externt
•Att bidra till utveckling och optimering av Idnets projektmodell
•En del reseaktiviteter, primärt i Skandinavien men resor i Europa förekommer

Bakgrund:
Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning av större projekt inom logistik och IT.

Vidare är det krav på:
•Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
•Minst 3-5 års erfarenhet från projektledning inom större leverans-och implementeringsprojekt
•Goda kunskaper av Office-paketet, såsom Excel, Powerpoint och MS projekt
•Svenska och/eller norska samt engelska på professionell nivå i tal och skrift
•B-körkort
•Processförståelse kring IT för logistiklösningar och vad som genererar kundnytta och effektivitet

Meriterande erfarenheter:
•Automation/robotar, WMS-relaterade projekt, lagerstyrningslösningar, samt mobila lösningar som Voice Picking eller handdatorer.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Du är social, relationsskapande och har en god kommunikativ förmåga både skriftligt, muntligt och visuellt. Ord som driven, nyfiken och entusiastisk passar in på dig och du älskar att arbeta i team men drivs samtidigt av egen kraft. Då du driver flera projekt samtidigt är struktur kritiskt och att du känner dina egna begränsningar och potential. Vidare förstår du betydelsen av en tät budgetuppföljning, har lätt för att se nya uppdragsmöjligheter hos kunderna och månar om bästa kvalitén i allt du gör.

Om Idnet AB
Idnet AB är ett IT – bolag som digitaliserar lager och butik. Vi ger våra kunder moderna och framtidssäkrade IT-verktyg med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd.
Vi är ca 55 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg, Lund, Kista och Oslo. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och att vi ska vara en sund och utvecklande arbetsplats där alla trivs. Sedan 2017 är vi certifierade som ett Great Place to Work av organisationen A Great Place to Work. De undersöker årligen den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats och baseras på medarbetsupplevelsen. Den senaste mätningen hos oss visade att hela 98% av oss medarbetare menar att Idnet är en riktigt bra arbetsplats och att 100% är stolta över att säga var vi arbetar och över det vi tillsammans åstadkommer. Men vi nöjer oss inte där – vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli utnämnd som en av Sverige bästa IT-arbetsgivare. Vi ser fram emot din ansökan!

I den här rekryteringen  samarbetar vi med Lernia. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linnea Gabrielsson på nummer 0722 54 64 09 eller mail: linnea.gabrielsson@lernia.se.

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag i form av CV och personligt presentation. Välkommen med din ansökan!

 

Kommentarer inaktiverade.