DLP väljer Idnet som leverantör av nytt WMS-system

DLP Drinks Logistics Partner AB, en utav de största svenska leverantörerna av 3PL-tjänster inom alkoholhaltiga drycker, har valt Idnet som leverantör av nytt WMS-system, Manhattan Scale.

DLP ägs av Ab ME Group Oy Ltd och ingår i den åländska koncernen Wiklöf Holding. DLP har tillsammans med ME Group verksamhet och lager på flera olika orter i Sverige, Finland och Estland. Som logistikpartner behöver man alltid vara lyhörd för marknadens krav och idéer vilket ställer stora krav på ett flexibelt WMS, som utan tidsmässigt krävande och dyra anpassningar, lätt kan anpassas för att möta kundernas ständigt växande behov.

Ett WMS-system skall vara en möjlighet och inte en begränsning. Vi kände under offertrundan och demosessioner att Manhattan Scale och Idnet sticker ut och att de tillsammans speglar vårt kundfokus” säger Jimmy Isaksson, Plats- och Logistikchef på DLP.

Med det nya WMS-systemet har DLP som mål att skala bort så många manuella eller på annat sätt ineffektiva processer som möjligt. ”Vi ser framför oss en minskad administration och ett snabbare flexiblare logistikflöde som kommer stärka DLP´s position som en av de marknadsledande aktörerna inom dryckeslogistik” säger Jimmy.

”Med Manhattan Scale får DLP ett system som både hanterar dagens utmaningar och samtidigt kan konfigureras för framtida okända behov” säger Jonas Arvidsson, affärsområdesansvarig för logistiklösningar på Idnet. ”Vi är stolta att få bidra till DLPs mål; att leverera en av de bästa och mest effektiva logistiklösningarna inom sin bransch” avslutar han.

För mer information, kontakta Christina Befwe, 0708-652890

Bildkälla: DLP

Kommentarer inaktiverade.