Idnet och Shoppa inleder samarbete

Idnet och Shoppa, marknadsledande leverantör av programvara för printad och digital skyltkommunikation, har ingått ett samarbetsavtal som innebär att Idnet blir Shoppas nordiska partner.

“Kundupplevelsen står högt på våra kunders agenda. Ny teknik skapar så många nya möjligheter och vi har förmånen att få utveckla potentialen inom många områden tillsammans med våra kunder.  Att teama upp med Shoppa gör att vi nu kan erbjuda en ännu mer omfattande helhetsleverans inom digitala butikslösningar. Shoppas expertis och marknadsledande produkter blir ett otroligt bra tillskott i våra lösningar och vi ser framemot att tillsammans med Shoppa kunna erbjuda våra kunder det bästa som marknaden kan erbjuda inom digital signage lösningar”, säger Petter Lagström, vice VD på Idnet AB.

”Shoppa-Idnet samarbetet är en vinnande kombination. Shoppas djupa kunskap inom butikskommunikation och unika digital signage-lösningar passar perfekt ihop tillsammans med Idnets erfarenhet och förståelse för IT-lösningar och digitalisering av processer i butik. Det här partnerskapet kommer att lyfta kundernas digitaliseringsresa och kundupplevelsen i butikerna” säger Daniel Söderling, Shoppa’s nordiska försäljningschef.

För mer information, kontakta Christina Befwe 0708-65 28 90

Kommentarer inaktiverade.