Är du vår nya WMS-konsult?

Har du erfarenhet av lagerstyrningssystem och Supply Chain? Med dina kunskaper och erfarenheter får du möjlighet att vara med och forma vår organisation tillsammans med ett kreativt team.

Idnet söker nu en WMS-konsult med god kunskap inom lager- och logistikbranschen. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg, tillåtande kultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet.


Warehouse Management Systems (WMS) är ett av de områden som Idnet växer inom. Lösningar levereras i samarbete med Manhattan Associates, ett världsledande bolag inom WMS och Supply Chain. Våra kunder finns inom många olika områden, bland annat inom e-handels- och grossistverksamheter. Systemets höga konfigurabilitet och skalbarhet gör att våra lösningar kan växa i takt med våra kunder.


Arbetsuppgifter 

Som WMS-konsult är det du, tillsammans med kunden, som ansvarar för att de har den bästa lösningen utifrån deras behov. Utöver implementationsprojekt kommer du även få möjlighet att delta i förstudie/säljstöd samt utveckling och support för befintliga kunder. Tjänsten innebär ett konsulterande arbete gentemot våra kunder och innefattar:

  • Konfiguration av systemet
  • Databasprogrammering
  • Producera rapporter
  • Analysfrågor
  • Noggrann dokumentation av arbetet


I tjänsten förekommer resor, främst i Sverige men även internationella resor kan förekomma. 

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att arbeta projektbaserat med WMS-och lagerstyrningssystem, antingen som WMS-konsult, superuser/expert eller utvecklare med stor kunskap inom lager och logistikbranschen
  • Har en god förståelse för lagerlogistikens betydelse för supply chain och förstår vilka processer och best practices som krävs för en effektiv lagerhantering
  • Är duktig på databaser och SQL samt erfarenhet av programmering

Du har en högskoleutbildning inom relevant område och är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Kunskaper och erfarenheter inom Visual Studio (C#), ERP-system och rapporterings/BI-verktyg är meriterande. Det är positivt om vår nya kollega har ett uppbyggt nätverk inom lager & logistik. Kanske har du jobbat med logistikfrågor som ERP-konsult.


Som person är du 
kommunikativ, kundfokuserad och prestigelös. Du tycker om att arbeta i mindre team och tar mycket eget ansvar för att leverera hög kundnöjdhet. Du får saker gjorda, frågar och delar gärna med dig av din kunskap. Att få arbeta med både människor och system är det som motiverar dig på jobbet och du trivs när du ställs inför nya utmaningar. Du trivs i en rådgivande och coachande roll gentemot kunder där du hjälper dem att definiera sina behov i såväl mindre uppdrag som långsiktiga samarbeten. Till sist är struktur, god planering och ett gott skratt viktiga komponenter i ditt arbete!

Ansökningar till tjänsten hanteras löpande och rekryteringsprocessen kan komma att avslutas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag med ditt CV, personliga brev och en kort sammanfattning samt motivation till varför just du passar till denna tjänst.

I den här rekryteringen samarbetar Idnet AB med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson på nr 0722 54 64 09 eller mail, linnea.gabrielsson@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Kommentarer inaktiverade.