Möt oss på Logistik & Transport 2019- här laddar du ner ditt entrékort

Möt oss på Logistik & Transport, Nordens ledande mässa och konferens för alla som levererar eller tillhandahåller logistik och transport. WMS-funktionalitet och lagersystem är ett av våra affärsområden och är det som är vårt fokus på den här mässan.

Sedan 2012 har vi verkat som Manhattan Associates exklusiva regional partner för Sverige, Norge, Danmark och Finland. Manhattan Associates WMS-system är världens med framgångsrika och hanterar komplexa varuflöden där full visibilitet, flexibilitet och omnikanal är viktigt. Resultatet blir en effektivare leveranskedja, lägre kostnader, ökade intäkter och nöjdare kunder. Du har nu inte bara möjlighet att spara pengar och hålla dina kundlöften, utan kan faktiskt tjäna pengar på din lagerhållning.

I vår monter visar vi hur detta går till samt har med några exempel på IT-verktyg ofta är med i en WMS-leverans. Klicka på bilden ovan för att ladda ner ett gratis entrékort. Välkommen!

Kommentarer inaktiverade.