Vi söker en Pre-sales Engineer

Vi söker nu dig, en Pre-sales Engineer som vill vara med på en spännande resa med att revolutionera lagerindustrin. Vi är mitt i en spännande tillväxt i form av flertalet nya projekt och kunder. Välkommen till oss på Idnet!

Arbetsuppgifter

Som Pre-sales Engineer är du en del av vårt Voice – team inom mobil mjukvaruutveckling med produkter som integrerar röst- och skärmbaserade gränssnitt för lagerindustrin. Ditt primära ansvar är att ta fram den tekniska helhetslösning som passar kundens logistikprocess och ger mest effekt i produktivitet och kvalitet. Rollen innefattar även att för vårt affärsområde Voice:

 • Utforma och dokumentera kundspecifika tekniska lösningar inom områdena Voice och övrig Mobility i Pre-sales processer och förbeställda uppdrag
 • Delta vid workshops tillsammans med säljare/logistikkonsulter och kund för att utvärdera kundönskemål
 • Ta fram tid- och kostnadsestimat på framtagna lösningar
 • Ta fram funktion- och dialogspecifikationer samt övriga beställningsunderlag till utvecklare/applikationstekniker
 • Genomföra workshops för integrationsmappning
 • Specificera testbehov i olika faser
 • Beställa utveckling av intern/extern part
 • Bevaka och kvalitetssäkra beställda leveranser

Då vi är ett företag i tillväxt kommer behoven att förändras över tid. Du kommer att vara en del i utformningen av arbetsprocessen i teamet där vi förväntar oss att du är drivande i utvecklingen av rollen framåt.

Arbetslivserfarenhet
Du har tidigare arbetat i en liknande roll som systemarkitekt eller utvecklare och är van att arbeta projektbaserat i en tvärfunktionell arbetsmiljö. Du har tidigare erfarenhet av pre-sale samt talar och skriver obehindrat i svenska och engelska.

 • Utbildning inom systemvetenskap eller liknande
 • 3-5 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling
 • B-körkort

Det är starkt meriterande om du tidigare arbetat med utveckling av Vocollects produkter eller framtagande av Voice-stödda processer. Det är en fördel om du arbetat med något av följande språk: C#/.Net/Python/SQL .

Vi söker dig, en analytiker som snabbt tillämpar ny information och nya koncept. Du har förmågan att tolka och omsätta kundens behov i tydliga tekniska lösningar samt förmedla komplexa lösningar i affärssammanhang på ett säljande sätt. Du är en gedigen lagspelare och en duktig kommunikatör. Självklart månar du om den bästa kvalitén i allt du gör!

Saknar du någon av ovanstående kvalifikationer? Det hindrar inte den vi söker från att skicka in sin ansökan.
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Ansökan skickas till jobb@idnet.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson, HR-ansvarig på Idnet AB på telefon 0708-631301.

Titta gärna på filmen nedan som beskriver våra Voice-lösningar.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kommentarer inaktiverade.