Vi utökar nu vårt försäljningsteam med en Account Manager!

Vi utökar nu vårt försäljningsteam och söker dig, en driven och branscherfaren kollega! Tillsammans med ett kompetent team skapar och utvecklar du affärer inom vårt retail-segment.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt företag med en trygg och tillåtande kultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter
Som Account Manager hos oss är ditt ansvar att erbjuda lösningar till Idnets fokuskunder inom retail-segmentet i linje med Idnets strategier och övergripande mål. Du arbetar konsulterande och har ett övergripande ansvar mot dina kunder.

Tillsammans med dina specialistkollegor inom respektive område skapar du ett projektteam för att driva och utveckla affären framåt. Resor förekommer, primärt i Sverige och Skandinavien.
Rollen innefattar:

  • Bearbetning av nya prospekts och befintliga kunder
  • Övergripande kunskap av dina kunders behov
  • Införsäljning av kundnyttan av Idnets systemlösningar  
  • Budgetansvar

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom lösningsinriktad försäljning med en gedigen förståelse för IT-system. Du är van att prata kundnytta och skapar dig lätt en förståelse för vad kunden behöver och efterfrågar.

  • Erfarenhet av retailsystem, t.ex. POS/BO/ERP/E-Commerce m.fl.
  • Körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift

Vem är du?
För att lyckas i rollen är du affärs- och resultatdriven. Du är en god kommunikatör och van att föra en dialog bland personer på management nivå. Prestigelös och ödmjuk är ord som beskriver dig samtidigt som du är rak och tydlig i din dialog. Då en del av rollen innefattar strategiskt arbete kring utveckling av Idnets affär ser vi gärna att du har ett kreativt sinne! 

Saknar du någon av ovanstående kvalifikationer? Det hindrar inte den vi söker från att skicka in sin ansökan. Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev. Ansökan skickas till jobb@idnet.se.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson, HR-ansvarig på Idnet AB på linnea.gabrielsson@idnet.se, eller på telefon 0708-631301.

Läs med om Idnet AB.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Kommentarer inaktiverade.