På Idnet lägger vi stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och att vi skall vara en sund och utvecklande arbetsplats där alla trivs. Vi är sedan 2017 certifierad som ett Great place to Work av organisationen A Great Place to Work. De undersöker årligen den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats och baseras på medarbetarupplevelsen. Den senaste mätningen hos oss visade att hela 98% av oss medarbetare menar att Idnet är en riktigt bra arbetsplats och att 100% är stolta över att säga var vi arbetar och över det vi tillsammans åstadkommer.
Men vi nöjer oss inte där- vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli utnämnd som en av Sveriges bästa IT-arbetsgivare.

Vi vill utöka vår verksamhet med människor som vill växa med oss och ha kul med oss på vägen. Nedan listar vi eventuellt lediga tjänster men vi är alltid intresserade av duktiga personer med rätt driv med kompetenser som passar i vår verksamhet. Är du intresserad av att bli en i gänget, skicka en ansökan till linnea.gabrielsson@lernia.se.

Just nu söker vi:
Applikationstekniker 2019-10-09.

 

 

 

Klicka på namnen för att möta några av oss på Idnet:

Kommentarer inaktiverade.