Okategoriserade 07.09.23

Häng med Fredrik och Ludvig till Cannes och Manhattan Exchange

Hej alla Manhattan-användare 😊 Häng med oss till Cannes! Nu inbjuder vi dig att ta din logistik och ditt WMS-system till nästa nivå genom att i oktober följa med ​​på ”Manhattan Exchange”, Manhattan Associates årliga WMS-konferens!

Under två spännande dagar träffar du andra användare från Manhattans stora globala community och får möjlighet att ta del av deras erfarenheter, insikter och bästa praxis samt dela med dig av dina egna.  Dessutom finns Manhattans experter, tankeledare och visionärer på plats. Nya funktioner, uppdateringar och förbättringar kommer också att presenteras. Kort och gott, du kommer att fördjupa din kunskap, bredda ditt nätverk och skåda in i framtiden.

På plats dessa dagar finns naturligtvis Idnet representerade av Fredrik Karlsson som arbetar som Project manager, och Ludvig Hjort, Business Consultant. ”Manhattan Exchange är inte bara en konferens; det är en plattform för dig att forma framtiden för din verksamhet. Ett unikt tillfälle där du kan utbyta idéer, lära av andra och skapa kontakt med likasinnade som på riktigt förstår din vardag” säger Ludvig Hjort.
Här hittar du mer information om Manhattan Exchange. Hör av dig Ludvig, Fredrik eller till övriga inom WMS-teamet på Idnet för vidare frågor och planering.

 

Relaterade inlägg

Visa fler inlägg expand_more