Nyheter 25.03.21

Tjoho!! Idnet utsedd som en av Sveriges bästa arbetsplatser 2021

I dag utsågs Idnet som en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work. ”Vi är obeskrivligt stolta och glada över dagens utnämning” säger Peter Hallinger”, VD på Idnet AB.

Great Place to Work undersöker varje år arbetsplatskulturen för 11,5 miljoner medarbetare i 90 länder. Bakom studierna ligger 30 års forskning om vad som utmärker en bra arbetsplats. Idnet har genomfört denna undersökning årligen sedan 2015. Från 2017 och framåt har vi varje år haft så höga resultat att vi certifierats som A Great Place to Work.  De organisationer som rankas allra högst av sina medarbetare blir inte bara certifierade utan hamnar på topplistan över Sveriges bästa arbetsplatser. Idnet, med 70 medarbetare, har idag placerats på listan över de bästa arbetsgivarna 2021 i klassen medelstora företag (50-249 medarbetare).

En utmärkt arbetsplats är enligt Great Place to work, en arbetsplats där man litar på människorna man arbetar för, känner stolthet för det man gör och trivs med människorna man jobbar tillsammans med.
”Vi arbetar värderingsstyrt och är alltid öppna, transparenta och måna om att involvera alla. På vår arbetsplats kan vi vara oss själva, vi vet om att vi är uppskattade, och vi är engagerade och trygga. Detta märker alla som är i kontakt med oss, så vår kultur är lika viktig internt som i kundrelationerna. Vi menar att vår kultur är unik och att den är en av våra viktigaste framgångsfaktorer. Dagens listplacering är verkligen en kvalitetsstämpel att vara stolt över” avslutar han.

Totalt deltog ett hundratal svenska organisationer i samma klass som Idnet i årets ranking. I mätningen fick Idnet ett högre genomsnitt på medarbetarnöjdhet än index för IT-branschen.

Relaterade inlägg

Visa fler inlägg expand_more