Är du den vi söker?

På Idnet blir du en del av ett bra gäng med en trygg och levandekultur. Här sätter vi individen först och låter alla växa och utvecklas i sin egen takt genom eget ansvar och kreativ frihet.

Idag är vi runt 75 personer som utgår från trevliga lokaler i centrala Göteborg. Gemensamt för oss alla är att vi gärna jobbar inspirerade av agila metoder och har mod, driv och nyfikenhet nog att våga pröva nya vägar.

Vi är väldigt måna och stolta över vår fina företagskultur.  Vi tycker att det är så viktigt att vi trivs och utvecklas på jobbet att ett av våra kvalitetsmål är att alla medarbetare skall tycka att vi har en riktigt bra arbetsplats. Detta lyckas vi bra med. I den senaste medarbetarundersökningen (oktober 2023), som görs via organisationen A Great Place to work, tyckte hela 85% att så var fallet.  Detta kan jämföras med Sverige Index som ligger på 63%

Sedan 2017 har vi haft så höga resultat på våra mätningar att vi är certifierade av dem som en riktigt bra arbetsplats. I mars 2021 blev vi dessutom placerade på deras lista över Sverige Bästa Arbetsplatser. Det är vi sjukt stolta över.

Vi tycker om att göra saker tillsammans och vill jobba med dig som vill växa med oss och ha kul på vägen. Lediga tjänster läggs ut på vår Linkedinsida och på den här sidan.
Om det inte finns någon tjänst som passar dig just nu vill vi ändå ha din ansökan. Vi är nämligen alltid intresserade av duktiga personer med kompetenser som passar i vår verksamhet.

Vill du skicka en spontansökan gör du det genom att mejla ett personligt brev och cv till jobb@idnet.se. Hoppas att vi hörs av snart!

Här kan du läsa om hur vi behandlar dina personuppgifter när du söker eller visar intresse för en tjänst hos oss.