Är du den vi söker?

På Idnet blir du en del av ett bra gäng med en trygg kultur. Här får du utvecklas i din egen takt. Vi vill att våra team ska ta stort eget ansvar och därför odlar vi en kultur där ett eventuellt misslyckande ses som ett sätt att lära sig nya saker.

Idag är vi runt sextiofem personer som utgår från trevliga lokaler i centrala Göteborg, Växjö och Kista. Gemensamt för oss alla är att vi gärna jobbar agilt och har mod, driv och nyfikenhet nog att våga pröva nya vägar. Vi i tycker om att göra saker tillsammans och vill jobba med dig som vill växa med oss och ha kul på vägen.

Vi värnar om vår levande företagskultur. Den skapas varje dag av av alla medarbetare tillsammans. Vi tycker att det är så viktigt att vi trivs och utvecklas på jobbet att ett av våra kvalitetsmål är att alla medarbetare skall tycka att vi har en riktigt bra arbetsplats. Detta lyckas vi bra med. I den senaste medarbetarundersökningen, som görs via organisationen A Great Place to work, tyckte hela 93% att så var fallet.

Detta kan jämföras med att snittet för IT branschen generellt är 90% och Sverige Index strax över 60%. Sedan 2017 har vi haft så höga resultat på våra mätningar att vi är certifierade av dem som en riktigt bra arbetsplats. Det är vi sjukt stolta över.

Vi lägger ut lediga tjänster på vår Linkedinsida och på denna sidan. Vi är alltid intresserade av duktiga personer med kompetenser som passar i vår verksamhet. Om det inte finns någon tjänst som passar dig just nu vill vi ändå ha din ansökan, det händer saker hela tiden.

Vill du skicka en spontansökan gör du det genom att mejla ett personligt brev och cv till jobb@idnet.se. Hoppas att vi hörs av snart!